USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Міннесота, Мальдіви, Карпати: де святкуватимуть волинські спортсмени

24 Грудня 2016 21:00
Традиційно, напередодні новорічних свят Інформаційне агентство Волинські Новини поцікавилося у відомих волинських спортсменів щодо їхніх планів на Новий рік та Різдво.

Помічник Віталія Кварцяного у луцькій «Волині», тренер Володимир Дикий, обидва свята зустріне вдома. Також в ці дні Володимир Петрович планує навідатися до рідного Червонограду. І, можливо, разом з дружиною відвідає польські міста Люблін та Краків.

Чемпіон світу та Європи з футболу серед ветеранів Анатолій Войнаровський теж відзначатиме новорічні свята в родинному колі, а на Старий Новий рік він разом з сім’єю подасться в гори. Також напередодні свят на Анатолія Миколайовича очікує хвилююча подія, про яку він розповів Волинським Новинам:

«29 грудня, в день дати укладання шлюбу, ми з дружиною Наталією плануємо обвінчатися. На цю святкову церемонію прибудуть наші друзі та члени родини».

Тренер футбольних паралімпійських чемпіонів Юрій Тимофєєв про свої майбутні плани повідомив наступне:

«Зараз такий час, що не до гучних гулянь. Свята зустріну вдома з дружиною, дітьми, внуками. Після Різдва плануємо поїхати з дружиною на Закарпаття лікуватися термальними водами».

Наставник юнацького складу «Волині» Віктор Мацюк грандіозних планів щодо святкування не має:

«До Нового року потрібно розписати плани підготовки команди. У ніч з 31 грудня на 1 січня перебуватиму з дружиною та дітьми. На Різдво поїду до Ковеля, до мами. Заодно привітаю неньку з днем народження».

Колишній гравець «Волині» та володар Кубка УЄФА Богдан Шершун свята проведе на теплих Мальдівах. Компанію Богдану під сонцем складе його донька Ніколь.

Інший екс-захисник «хрестоносців» Юрій Дручик перебуватиме в сімейному колі. Окрім того, 21 листопада в ковельчанина народився син Міхаель, з чим ми вітаємо Юрія та бажаємо малюку козацького здоров’я!

Півзахисник польської «Ягеллонії» Тарас Романчук нині перебуває в сонячному Єгипті. Якщо вдасться, напередодні Нового року Тарас зіграє вже в традиційному футзальному турнірі. Різдво ж ковельчанин зустріне вдома з батьками. Восьмого січня гравець повернеться до Польщі.

Тарас Кабанов, що свого часу не один рік провів у львівській команді «Карпати», протягом Нового року та Різдва разом з родинами гравців, з якими виступав за «Олександрію», перебуватиме в українських Карпатах.

Воротар «Ворскли» та екс-кіпер «Волині» Богдан Шуст протягом свят відвідає місто Хмельницький – малу батьківщину його дружини. Також Богдан завітає на рідну для себе Львівщину.

Півзахисник «Волині» Сергій Соботович Новий рік зустріне з нареченою та батьками. Різдво ж Сергій відзначить з друзями в заздалегідь замовленому кафе.

Інший гравець лучан з приставкою «екс», Ігор Биканов, протягом останніх років мешкає в американському Нью-Йорку.

«Разом з сином та дружиною на свята вирішив податися до друзів, що мешкають в штаті Міннесота. Місцеві жителі втікають на південь, ближче до сонця, а ми вирішили вчинити навпаки – податися на холодну північ. Температура повітря тут становить двадцять градусів нижче нуля», – повідомив Ігор.

Нігерієць Майкл Бабатунде, що теж захищав червоно-білі кольори «Волині», а нині виступає в спекотному Катарі, з дружиною Терезою та дочкою Енджел майнув на батьківщину. Зі слів Майкла, в Нігерії діти, як і в Україні, на Різдво співають колядки, за що отримують гроші, солодощі.

«В Нігерії Новий рік не святкують з такою кількістю салютів та феєрверків, як у вас. Наші люди 31 грудня йдуть до церкви. Основні страви на столах нігерійців в ці дні приготовлені з рису та м’яса», – сказав учасник бразильського чемпіонату світу.

До Заслуженого тренера України, який працює з чемпіонами світу та Європи з пауерліфітінгу Олег Хомяка на Новий рік в гості завітають кум та брат з дружиною. Частуватиме гостей родина Хомяків суші домашнього приготування. Різдво пан Олег зустріне у своїх батьків.

Володар Кубка світу з бігу на 100 кілометрів Олександр Головницький Новий рік та Різдво проведе з сім'єю. Першого січня легкоатлет відпочиватиме, а з наступного дня планує знову відновити виснажливі тренування.

Майстер спорту міжнародного класу з художньої гімнастики та тренер СК «Спорт-Естет» Анна Войнаровська свята зустріне в роботі:

«25 грудня проводимо підсумкові змагання та святковий вечір до Нового року, після чого меншу групу відпустимо на канікули, а старших дівчаток після 1 січня очікуємо вже бачити в залі»

Учасниця останніх Олімпійських ігор, боксерка Тетяна Коб свята проведе вдома
«Цього року мені пощастило залишитися в рідному Ковелі, бо в 2015 році поїхала на збори, – каже Тетяна. – 30 або 31 грудня ставитиму головну ялинку в кімнаті, оскільки в квартирі маємо ще три новорічні деревця: в кімнатах брата, сестри та моїй. Свою ялинку виготовила власноруч: з гірлянд та вогників. Щодо новорічної кухні, кожного року намагаюся приготувати щось нове. М’ясного не вживаю, тому запікатиму та фарширувати рибу».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus