USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Принц Гаррі і Меган Маркл виконали останній королівський обов'язок

10 Березня 2020 08:59
Британський принц Гаррі та його дружина Меган у понеділок, 9 березня, востаннє взяли участь у публічному заході в якості членів королівської родини.

Про це повідомляє DW.

Разом з королевою Єлизаветою II, принцом Чарльзом, принцом Вільямом та його дружиною Кейт вони відвідали службу у Вестмінстерському абатстві з нагоди дня Співдружності націй.

У заході також взяли участь прем’єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон разом зі своєю подругою Керрі Сімондс та інші гості.

Раніше на публічному заході в Единбурзі принц Гаррі попросив звертатися до нього просто по імені без згадки королівського титулу.

Нагадаємо, два місяці тому Гаррі й Меган оголосили, що відмовляються від частини королівських привілеїв. Своє рішення подружжя пояснило бажанням створити для себе «прогресивну нову роль в рамках інституту».

Пара планує жити на два континенти – у Великій Британії і в Канаді.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus