USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Волинянка перевтілилася у проекті «Поверніть мені красу»

21 Березня 2018 11:44
У програмі “Поверніть мені красу” мешканці села Іванівка Горохівського району Марії Онопріяк ліквідували величезний живіт-“фартух”, допомогли подолати психологічні комплекси і навіть розробили власний фермерський бренд.

Програма вийшла в ефір увечері вівторка, 20 березня, пише Волинь24.

“ЖІНКОЮ СЕБЕ НЕ ВВАЖАЮ”

Жінка живе у селі, важко працює, адже у господарстві – і корови, і свині. “Мені треба понапоювати худобу, дати свиням – мушу 12 відер коровам, і ще 5 відер свиням занести. Кожне – по 15 літрів” – розповідає жінка.

“Мама робить сама, бо тато в Польщі на заробітках, старші сини з татом, а менші вчаться в університеті, в коледжі”, – каже її невістка Романа.

Жінка возить важезні сумки на базар, торгує молоком, сиром, сметаною – заробляє копійку. Каже: “Ми живем з хазяйства. Роблю свою продукцію, везу на базар. Сумки 20-30 кілограм. Треба шось заробити... Настуні на квартиру треба заплатити. Треба дати, щоб вона зробила якийсь манікюр”.

У жінки проблема: величезний живіт-фартух, що залишився після 4-х вагітностей.
Живіт висить, має кілька великих складок, у яких шкіра пріє, тоншає, покривається ранами, які час від часу кровлять. Жінка не може довго стояти на ногах.

“Жінкою я себе не рахую. Рахую бабцьою. Жирна, тельбата... В селі говорять: “ходить, як торба”. Можуть сказати, шо я свиноматка” – каже 45-річна Марія.
З чоловіком – теж проблеми. “Став задивлятися на молодших і на хоріщих. Було недавно таке, що він сказав: в жінки грудь повинна помішатися в руку, а в тебе як коров’яче вим’я” – каже Марія.

Чоловік Юрій коментує: “Неприємний запах від неї... Як ото м’ясо полежить на сонці, то так смердить”.

“А ВИ ТАКОГО НІКОЛИ НЕ ПРОБУВАЛИ?”

За жінку взялися спеціалісти – так звана “команда порятунку”: пластичний хірург Ростислав Валіхновський, дизайнер Андре Тан, психолог Олена Любченко, а також експерт зі здорового способу життя Анна Буткевич.

Ростислав Валіхновський оглянув жінку, пояснив: на животі – дуже велика шкірна складка, велика розтяжка, опрілості. Потрібне хірургічне втручання, але перед тим жінці необхідно схуднути – шляхом фізичних вправ і правильного режиму харчування.

У цьому їй допомогла Анна Буткевич, яку у проекті назвали “експертом з краси і здорового способу життя”. Вона, запевнили у програмі, розробила свою універсальну систему здорового способу життя.

У програмі влаштували показовий “шок” експерта: ніби-то Анна Буткевич заходить у квартиру, де живе Марія, а та саме їсть картоплю і шкварки.
“Ета ужас! Ета сплашной яд!” – сплеснула руками експерт.

“Можна вас шось запитатися? А ви ніколи такого не пробували? Шо – не смачно?” – перепитала експерта волинянка...

Втім, її все ж змусили їсти каші, овочі, фрукти, а також займатися спортом. За тиждень жінка схудла на 4 кілограми і стала важити 101.

“НУ, МАРІЧКА, БУДЕШ ДОВОЛЬНА!”

Схуднення знизило ризик від хірургічного втручання – пояснює лікар Валіхновський. Каже, що далі: усунення “фартуха” на животі проходитиме у кілька етапів. Спочатку зроблять ліпосакцію – відкачають зайві жирові відкладення з живота і боків. Потому – абдомінопластику – видалення зайвої шкіри. Окремо зроблять підтяжку грудей.

Під час ліпосакції тільки з передньої черевної стінки відкачали 1,5 літра жиру.
По тому провели реконструкцію молочних залоз – зменшення в розмірах і підтяжку.

“Ну Марічка, будеш довольна” – приказує лікар Валіхновський до пацієнтки під час операції (та, втім, не чує – під наркозом).

“Коли прокинеться, буде проблема: побачить свої груди і скаже, що її тіло не відповідає красоті молочних залоз” – жартує лікар. Розмір грудей він зменшив з 4-го до 2-го.

ВНЄШНОСТЬ. НЄДОВЄРІЄ

Доки жінка далі худне і готується до наступного етапу хірургічного втручання – з нею працює психолог Олена Любченко.

Виявляється, психологічні проблеми жінки, спричинені її фізичними вадами, ускладнені ще й тим, що чоловік під час праці у Польщі зрадив їй. “Приїхав з роботи – повний телефон забитий фотографіями” – розповідає Марія.

Психолог допомагає жінці подолати проблеми способом розбиття стін. На збудованих з картонних колобок стінах жінка пише свої проблеми: “Внєшность”, “Живот”, “Обіда”. А потім бейсбольною битою руйнує конструкції.

Остання стіна – недовіра. Волинянка під диктовку російськомовного психолога виводить аерозольним балончиком на картоні: НЄДОВЄРІЄ. Руйнує і її.
За стіною – екран. На екрані – чоловік Юрій. “Зізнається: “Я так її люблю – аж трасуся. Хочу, щоб вона повернулася”.

Марія плаче. Психолог пояснює: так, боляче. Але усе виправити можна тільки через біль.

10 КІЛОГРАМ ШКІРИ - ГЕТЬ

За три тижні жінці вдалося схуднути ще на 13 кілограмів. Починається наступний етап – абдомінопластика, тобто видалення зайвої шкіри. З правого боку видаляють шматок вагою 5 кг 700 г, з лівого ще 4 кілограми. На шкірі, яка лишилася, роблять новий отвір для пупка, по-новому виводять його назовні.

Після реабілітації – візит до стоматолога (на якого раніше у жінки не вистачало ні грошей, ні часу – наголошує голос за кадром).

Окремий сюрприз: жінці показують коробочки, баночки і пляшечки з молокопродуктами. На них – зелені і сині етикетки, написано “Мама Марія. Сімейна ферма Онопріяк”.

Автори програми кажуть жінці: дуже хочуть, аби вона займалася сімейним бізнесом, виробляла молочну продукцію, реалізовувала її. Це має згуртувати всю сім’ю.

“В мене є свої етикетки!” – радіє Марія.
Потому за Марію береться модельєр Андре Тан. Пояснює: “Основная миссия – омолодить ее на 15-20 лет”.

Візит до перукаря, робота візажиста, примірка подарованого Андре Таном плаття – і Марія на чорному Мерседесі їде до місця, де її у вишиванках і з квітами чекає вся сім’я і “команда порятунку”.

Рідні плачуть і аплодують, обіймають оновлену маму. Фахівці – хвалять Марію за бойовий дух і витримку, бажають і далі не здаватися.
А Марія Онопріяк запевняє: “Типірка я не дозволю себе ніяк обізвати. Ніколи не повернуся до тої Марії, яка була. Я не просто Марія, я королева Марія!”
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
V Показати IP 21 Березня 2018 12:09
де*ілізм черговий - перетрясла всю свою білизну привселюдно і "типіріка я королєва". "Типіріка" поїдеш назад в своє село і будеш і далі тільки "типіріка!вся перекроєна, перерізана, в мейкапі і зачіcці порати своїх всиней з коровами і їсти при цьому, "як пташечка", дієтичні продукти, бо картопля з шквартками "ета яд" - яка ду*епа цей експерт, взагалі ті всі с..рані експерти на телебаченні, враження, що на іншій планеті живуть.
11 до V Показати IP 21 Березня 2018 14:01
Люди!!!! Чому ви у всьому завжди бачите тільки погане? Адже в цьму випадку можна знайти більше хорошого,адже Марія щаслива,а це головне.І після операції працювати їй буде краще і здоров"я покращилося.Люди, будьте Л ю д ь м и !
888 до V Показати IP 21 Березня 2018 15:46
пора відкрити очі, і побачити, що так як ця жінка живе більша половина жінок по селах... вона живе як и лошадь, як и бык, як и баба, и мужик.... і те, що в цієї жінки занижена самооцінка, винне і суспільство.. і чоловік і вона сама...Комусь щастя випити чашку каву, комусь знайти чергову б*...ку... а комусь просто відкинути свої хворі сттеоретипи і 10 кг лишньої ваги.. так що поспівчувайте ій чисто по людські і тихо порадійте за неї, що вона відчула себе щасливою !!
Вася до 888 Показати IP 21 Березня 2018 18:01
Маладєц, Три васьмьоркі, діло кажеш. Я тоже всім пацанам-чоловікам кажу - Нема чого знущаться над бідними жінками! Ніякого кухонного рабства і битовухі! Ніяких заксів і штампів!! прийшла в гості, пошпекались - і хай іде додому, відпочиває і думає про світле будущєє
Алла до V Показати IP 22 Березня 2018 09:05
Чого ви такі злі. Ви не уявляєте, як елементарне схуднення міняє якість життя. А тут все підтягнули і навчили на пальцях, як треба. Я по собі знаю, як це, бути коровою здоровенною і схуднути до бажаного результату. Вам не зрозуміти. І більше добра і позитиву треба нести в люди. Бруду тут і так забагато.
12 Показати IP 21 Березня 2018 12:26
так так.. дальше ті відра совати буде... картоплю їсти і шкварки... бо то є село... просто після операції їй буде набагато легше працювати.. та навіть ходити і нахилятись легше буде... а шоу є шоу.. а колись наші діди баби їли ту картоплю і шкварки і здорові були.. а зараз оказується то яд...
No1 до 12 Показати IP 21 Березня 2018 20:03
Раніше кашель лікували героїном, сифіліс - ртуттю, а при психічних розладах робили лоботомію. А зараз "оказується", що такого робити не можна. Куди світ котиться?
Жінка Показати IP 21 Березня 2018 17:12
Я б з таким чоловіком після його слів на одному полі с..ти не сіла.
Фаін Ранєвскій до Жінка Показати IP 21 Березня 2018 18:51
"Я б" да "ти б" - забагато "якби". Хочеш фактів - візьми статистику по шлюбам і розлученням і побачиш, що вже давно половина офіційних шлюбів розпадається, якщо підраховують з неофіційними - то більше 60%. Суть в тому що скоро дуже мало хто в це болото взагалі лізти захоче, і заяви Гройсмана про "розписувати за день і заборонити розлучатись" зіграють з точністю до навпаки. Від багатьох знайомих чую, що на стандартні розводки типу "настаящій мушчіна", "не боятись відповідальності", "не той батько хто зачав, а той хто виростив" реакція одна - посміятись і проти мимо. Але взагалі - "за що боролись на те і напоролись", можна тільки привітати) відсвяткуйте в Версалі, а потім дружно на мамбу))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus