USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Азаров не знає, що МВС купує дорогі авто?

21 Липня 2010 07:25
В інтерв'ю «Першому національному» 20 липня прем'єр-міністр Микола Азаров спростував інформацію про закупівлю дорогих автомобілів за рахунок держбюджету. Як виявилося, машини таки закуповуються.

Про це пише газета «Дело».


Інформація про плани Міністерства внутрішніх справ закупити престижні автомобілі Мерседес Е350 (4 шт.), Audi А6 (4 шт.) І Toyota Camry (12 шт.) була опублікована у номері газети «Дело» від 19 липня 2010.

На запитання тележурналіста, чому органи влади купують під час кризи дорогі машини, Азаров відповів, що в уряді планують скорочувати, а не збільшувати витрати на автотранспорт.

«Що стосується автомобілів, то зараз стоїть питання, скільки взагалі залишити машин у міністерстві ... Ну, зрозуміло, міністри, віце-прем'єри… Зараз в уряді обговорюється питання не купувати нові машини, а скоротити службовий транспорт у міністерствах і відомствах», - сказав Азаров.

«За цими плітками ховається кризовий і плачевний стан практично всіх наших галузей, що працюють на людей», - заявив прем’єр.

Очевидно, що прем'єр-міністр останнім часом не гортав Вісник державних закупівель, де публікується інформація про проведення державних тендерів, - пише газета.

Інформацію про запланований тендер МВС на купівлю 20 VIP-автомобілів можна знайти в оголошенні Вісника, яке було опубліковано там 5 липня 2010 під номером 22410.

Це оголошення також є на офіційному державному сайті Вісника державних закупівель.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus