USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Барменші стягнули зі злодія штани з білизною

8 Червня 2010 12:20
У одному з барів Львова двоє продавців-жінок зняли штани з нижньою білизною із злодія, який намагався пограбувати кафе.

Про це інформує прес-служба МВС України.

Приїхавши на виклик за «тривожною» кнопкою, працівники міліції неабияк здивувалися сміливості двох продавщиць – вони самотужки ледь не затримали раніше засудженого молодика.

З’ясувалося, що у бар зайшов невідомий і намагався викрасти продукти харчування на 378 гривень. Однак жінки-продавщиці кинулися боронити майно. Одна з барменів натиснула на «тривожну» кнопку.

Помітивши це, зловмисник розбив вікно кав’ярні і спробував через нього втекти. Відчайдушні жінки, намагаючись затримати зловмисника, схопили його за штани. Шарпанина завершилась тим, що штани та нижня білизна грабіжника залишились у жіночих руках. Зловмисник вирвався і голяком побіг вулицею.

Невдовзі співробітники державної служби охорони затримали злодія без штанів.

Уже у райвідділі міліції встановили: злодій – 32-річний мешканець Львова, двічі судимий. Неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності за скоєння дрібних крадіжок та хуліганство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
маруся Показати IP 8 Червня 2010 22:34
молодці, барменші!справжні жінки!думаю, варто проводити продавцям уроки наприклад, рукопашного бою.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus