USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Бюлетені на виборах буде легко підробити, - КВУ

9 Липня 2010 14:55
Виборчі бюлетені, які будуть виготовлені для проведення місцевих виборів, мають мінімальну кількість ступенів захисту.

Про це 9 липня на прес-конференції повідомив голова правління Комітету виборців України Олександр Черненко – повідомляє УБР.

«Великою проблемою є те, що на місцевих виборах бюлетені друкуються на місцевих друкарнях і без ступенів захисту», - сказав він.

За словами експерта, єдиний захист бюлетеня полягає в його кольорі, «який Центрвиборчком затверджує для кожного виду виборів», а також у печатці виборчої комісії, «яку неважко підробити або навіть не потрібно підробляти, якщо вона знаходиться у голови комісії, налаштованого на маніпуляції».

Таким чином, Олександр Черненко допускає, що в ході місцевих виборів будуть використовуватися зайві бюлетені, «які будуть залучені під час виборів або під час підрахунку голосів».

Верховна Рада України виділила 1 млрд гривень на проведення місцевих виборів. За відповідні зміни до бюджету 8 липня, проголосували 256 народних депутатів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus