USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Депутати-регіонали хочуть, щоб на сесіях звучала молитва за Україну

20 Грудня 2010 17:25
Народні депутати Володимир Малишев та Юрій Болдирєв з фракції Партії регіонів пропонують парламенту ввести обов'язкове виконання хором після відкриття пленарних засідань Ради пісні «Боже великий, єдиний», яка ще відома як молитва за Україну.
Про це йдеться в законопроекті, зареєстрованому в парламенті 17 грудня, пише «Кореспондент».
Проектом пропонується внести зміни до статті 26-ї регламенту, закріпивши в ньому норму про те, що після відкриття пленарного засідання хором виконується відповідний спів на музику Миколи Лисенка та слова Олександра Кониського.
У пояснювальній записці до законопроекту відзначається, що однією з цілей прийняття документа є підвищення моральних якостей членів парламенту.
«Верховна Рада є єдиним законодавчим органом, рішення якого мають визначальний вплив на життя мільйонів громадян. Таким чином, підвищення моральних і етичних засад діяльності парламенту є запорукою підвищення ефективності його роботи», – йдеться в записці.
Автори законопроекту додають, що у парламентах багатьох країн, зокрема Великобританії, традиційно виконуються молитовні твори об'єднувального характеру. Таку ж практику проектом пропонується перейняти і Україні.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
журналіст Показати IP 20 Грудня 2010 18:11
Регіоналам більше підійде "Мурка". Памятаєте одеську блатну пісню? "Мы зашли в шикарный ресторан,,,". Її виконують брати Жемчужнікови. Якщо Башкаленко і Клімчук мають супутникове телебачення, то слова можна переписати на каналі "Ля-Мінор". Заспівувачем нехай візьмуть Царьова, а підспівувачами - інших бандитів-побратимів зі споруди під куполом на Грушевського.
Го Захист прав Показати IP 20 Грудня 2010 19:22
Шановний жкрналісте! Ви краще перепишіть слова "Мурки" та пороздавайте їх Грицюку & К (Кирильчуку, Прачуку, Давидову, Зелінському , Мамосюк )- нехай підучать, вона їм незабаром пригодиться. Всі ми є свідками, як вони безбожно дерибанили протягом 5 років. Кажуть, "цыплят по осени считают".Ось вона "осінь" і прийшла для БЮТівців і КРУ вирішило порарахувати ципочок, а їх немає - саме раз БЮТівцям "Мурку" вчити.Я особисто не знаю Башкаленка О.К., але людина тільки призначена на посаду, а Ви вже обливаєте брудом. Через 5 років будемо ципочок рахувати. Поливання брудом опонентів - не робить Вам честі.
))) Показати IP 20 Грудня 2010 21:09
всё, начали петь хором - мы на пороге разрухи, капец, пора сматываться )))
Exaboto Показати IP 20 Грудня 2010 21:18
так там же майже всі жиди.
Перехожий Показати IP 21 Грудня 2010 01:20
"...Відповідним співом...підвищуються моральні якості парламенту..." -А яких пісень треба заспівати для підвищення фізичних якостей доріг ? А якщо хорм заспівати "Цей дощ надовго" - можливо дахи не протікатимуть ? Якою кантатою убирати сніг ? Навибирали , трясця , кіркорових до парляменту. Маемо певунів.Дійсно - сама співуча нація !
Журналіст Показати IP 21 Грудня 2010 07:45
Захиснику прав. По перше, якщо вступаєте в полеміку з людьми, вивчіть мову. В правозахисника мова має литись, як пісня. По-друге, підписуйтесь тим, хто ви є. Я, як бачите, не вигадую, що я балетмейстер чи спеціаліст з продажу французької жіночої білизни. А ви вигадуєте. По-третє, я, як і ви, не поважаю тих людей, прізвища яких ви назвали. Не знаю, чиї права ви захищаєте, можливо якогось африканського племені, яке ще живе в дуплах бао-бабів і харчується свіжими бамбуковими паростками. Їх би цілком влаштував такий "правозахисник". Такий висновок я зробив з вашого тексту. Тому й мушу вам відповідати. Я зовсім не мав на увазі те, що хтось чогось не зробить. Як відомо, Гітлер багато зробив для Німеччини, але (теж відомо), чим це закінчилось для Європи, світу і нашої України, зокрема. Можна повернути кровяну ковбасу ціною по кілька гривень, можна повернути кирзові чоботи по 15 рублів, чи фуфайки по 12, але не буде свободи. Можна паралельно з цією ж кровянкою і кирзовими чобітьми влаштувати 37-й рік, як сьогодні у Білорусії. Будуть зникати люди, ваша кохана дружина, якщо така є (дочка, син, теща, внуки) пане "правозахиснику", не будуть знати, в якому СІЗО вас шукати, щоб їм вас "видали". А можуть видати з проламаним черепом, відбитими нирками, і за це ніхто не відповість. Від великого до смішного (драми, трагедії) - один крок. Якраз я це мав на увазі. Адже кінцева мрія Януковича (він вже думає за другий термін) - президентська республіка без парламенту. Хто вміє читати між рядками, то треба розуміти, що це буде тоталітаризм з диктатурою Януковича і його клану. Якраз для такої "формації" знадобиться "Мурка" зі словами: "Вышли мы из "дела", выпить захотели...". Відтак, бруд в мене не проглядується - є сіра реальність, яку по-іншому не назвеш. Свобода дорожча за дешеву кровяну ковбасу разом з фуфайками і кирзовими чобітьми.
))) до Журналіст Показати IP 21 Грудня 2010 09:47
маленька поправочка: а давно в нас у СІЗО та у відділках нирки не відбивають чи це я щось пропустила?
Людочка "с приветом" Показати IP 23 Грудня 2010 16:07
Кому "Мурку" вивчати і вивчати і... не вивчити,а дехто знає її від альфи до омеги?Чи не так ,захисник прав??? Побажання до захисника прав :захисти спочатку себе,а не прикривайся чужим іменем у листах.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus