USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Дострокових виборів в Україні не буде

6 Грудня 2013 16:12
Для дострокових президентських та парламентських виборів сьогодні немає ані політичних, ані правових підстав. Таку думку на прес-конференції висловив голова Комітету виборців України Олександр Черненко, передає кореспондент УНН.

“Сьогодні багато говорять про дострокові парламентські та президентські вибори. Немає ні правових, ні політичних підстав, в першу чергу для президентських виборів. Ви знаєте, що процедура імпічменту складна і нереальна. Якщо ми говоримо про парламентські вибори, їх можна зробити, якщо опозиція складе мандати. Але вона не квапиться цього робити і її теж можна зрозуміти”, - зазначив Черненко.
В той же час він відзначив, що в якості компромісу між владою і опозицією можливий такий варіант, як повна відставка уряду або відставка прем’єр-міністра Миколи Азарова та відставка міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка.

У свою чергу, політичний експерт Дмитро Видрін назвав відставку уряду неефективним кроком.

“Відставка уряду – це неефективний крок, адже хтось має легітимізувати цей уряд (новий уряд – ред.). Що, старий парламент буде його легітимізувати? Легітимізувати уряд може тільки парламент, який пройшов випробування через громадянське волевиявлення”, - додав він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
гість Показати IP 6 Грудня 2013 17:28
правова підстава та що єдина влада в україні -це народ. народ звільняє уряд і президента і іде на дострокові парламентські і президентські вибори. влада-це народ. вони лише слуги народа і цих злочинних слуг ми звільняємо.
Корінний лучанин Показати IP 6 Грудня 2013 20:00
Беззаперечні істини!!! ВЛАДА У НАС БЕЗ СОВІСТІ ТА ЧЕСТІ!!! Ну обдурили свій народ та ще НАГЛИМ ЧИНОМ ВИПРАВДОВУЮТЬСЯ!!! Я слухав сьогодні Вілена Мартиросяна ( відома особистість в УКРАЇНІ). Ві н сказав хорошу річ з якою більшість , я думаю погодиться. Він каже, нехай ПРЕЗИДЕНТ збире всіх багачів України ( це 1000чоловік приблизно) і скаже, (заставить ) вертайте хлопці ГРОШІ НАРОДУ УКРАЇНИ, якого ви ограбили до нитки. В цьому каже, основна причина всіх бід. Люди що в Україні, що в Росії однакові! І Україна не готова йти ні до ЄЕС ні в митний союз з Росією! Нам треба самим зміцнювати свою державу Україну! Але це, напевно, тільки мрії. Янукович не заставить своїх хлопців розкошелюватись бо сам такий!
Некорінний лучанин Показати IP 6 Грудня 2013 22:13
Підстави є: за власним бажанням, через важку хворобу, в разі смерті

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus