USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Герман засудили за наклеп на Шкіля

29 Травня 2010 14:21
Шевченківський районний суд Києва зобов’язав заступника глави Секретаріату Президента Ганну Герман визнати поширену нею інформацію щодо квартир Андрія Шкіля такою, що не відповідає дійсності.

Про це повідомляє "Телекритика" з посиланням на прес-секретаря нардепа Христину Каспшишак.

Відповідне рішення суд прийняв наприкінці минулого тижня. Разом івз спростуванням Герман повинна сплатити нардепові відшкодування моральних збитків у розмірі 1300 гривень.

Згідно з судовим рішенням, Ганна Герман своїми висловлюваннями «принизила честь, гідність та ділову репутацію» позивача.

Вона зобов’язана впродовж місяця спростувати своє звинувачення щодо Андрія Шкіля, який, буцімто, незаконно одержав не одну квартиру, а дві, наданих йому для проживання, як депутатові Верховної Ради.

Нагадаємо, 28 лютого 2008 року під час трансляції програми «Свобода» Савіка Шустера на телеканалі «Інтер» Ганна Герман заявила про те, що Шкіль «безкоштовно і без черги отримав дві квартири в минулому і в позаминулому скликанні».

За словами пані Каспшишак, спростування пані Герман має прозвучати в ефірі ток-шоу «Велика політика з Євгенієм Кисельовим».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus