USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Ющенко і Тимошенко збираються на концерт Бейонсе

29 Серпня 2009 13:30
Президент та Прем’єр братимуть участь у відкритті стадіону «Донбас Арена». Про це повідомляють «Волинські Новини».
У суботу, 29 серпня, Президент Віктор Ющенко відвідає Донецьку та Луганську області, – повідомляє прес-служба глави держави.
О 15 годині у Луганську Президент братиме участь у загальноукраїнських урочистостях з нагоди Дня шахтаря. Ющенко привітає шахтарів і вручить державні нагороди, – пише «Українська правда».
У Донецьку президент відвідає каплицю Святої Великомучениці Варвари, де відбудеться молитва за загиблими на виробництві. Ввечері Ющенко візьме участь в урочистому відкритті нового футбольного стадіону «Донбас Арена».
Відкриття стадіону також відвідають Прем’єр Юлія Тимошенко і голова Верховної Ради Володимир Литвин. Як відомо, серед урочистостей з нагоди відкриття нового стадіону заплановано виступ американської співачки Бейонсе.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 31 Серпня 2009 14:21
а где тут про бейонс?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus