USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Левко Лук’яненко розповів, чому не вибрали президентом Чорновола

23 Серпня 2010 09:29
У 1991 році український народ не міг обрати президентом націоналіста, оскільки слово «націоналіст» лякало людей, - розповів народний депутат минулих скликань, український дисидент Левко Лук'яненко.

Про це повідомляє 22 серпня ТСН.

«Річ не в тім, що в Україні немає справді достойних людей. А в тім, що народ обирає такого президента, яким є сам. Скажімо, у 1991 році не міг стати президентом ні Чорновіл, ні Лук'яненко. Народ не міг обрати націоналіста, бо слово «націоналіст» його лякало», - переконаний Лук'яненко.

«А Леонід Кравчук, якого обрали у 1991-му – ближчий, зрозуміліший. Тепер візьмімо 1994 рік. Кого обрали президентом? Людям потрібен був червоний директор, це була своя людина для переважної більшості виборців. Ось таким чином Україна потрапила до рук злодіїв, шахраїв, безбожників», - пояснив відомий політичний діяч.

За словами Лук'яненка, будь-яка влада весь час дає підстави для розчарування

«Але низам, котрі нарікають на неї, не вистачає розуму сказати собі, що це ж вони й привели цю владу на верхні поверхи. Тому нехай народ розчаровується в собі, коли ставить президентом Кравчука або Кучму, а не патріота, котрий би тягнув добро з усього світу в Україну. А не з України», - резюмував він.

24 серпня Україна відзначатиме 19-ту річницю незалежності. При цьому за результатами опитування, проведеного напередодні Дня Незалежності соціологічною службою Центру Разумкова, 44,7% громадян не вважають Україну дійсно незалежною державою.

А якби референдум щодо проголошення державної незалежності України відбувався сьогодні, незалежність підтримали би лише 59,1% опитаних.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus