USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Могилевська перейшла до Тимошенко

10 Вересня 2009 19:25
Найвідоміші співаки України об’єдналися на підтримку дій Прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко. Вже 12 вересня вони розпочнуть Всеукраїнський тур під назвою «З Україною в серці!», – повідомляють «Волинські Новини».
Як передає кореспондент УНІАН, про це сьогодні на прес-конференції в столиці заявив представник ініціатора туру – Всеукраїнського Благодійного Таврійського Фонду – Сергій Ковальчук.
У нинішньому списку артистів, готових виступати на підтримку Тимошенко, є зірки, які на минулих виборах активно агітували за «біло-блакитних». Зокрема Наталія Могилевська завжди співала за Партію регіонів. За інформацією газети, цього разу Віктор Янукович «вирішив кардинально скоротити «музичну» частину передвиборних витрат, і гонорар, який запросила Могилевська ... «не потягнув».
За його інформацією, музичний тур розпочнеться зі столичного Майдану Незалежності. У ньому братимуть участь найвідоміші українські музиканти: Руслана, Олександр Пономарьов, Ані Лорак, Потап і Настя Каменських, Тіна Кароль, Наталка Могилевська, Ірина Білик, гурти ТІК, ТНМК, «Друга ріка», Mad Heads XL.
Усі ці артисти на прес-конференції повідомили, що вони згуртувалися для проведення великих концертів у різних містах України, зустрічей з молоддю заради об’єднання суспільства, повернення людям відчуття впевненості в завтрашньому дні, заради щасливої перспективи нашої країни.
Зокрема, Олександр Пономарьов зазначив, що об’єднавчим мотивом для вітчизняних зірок стала публічна підтримка дій Прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко.
Співачка Руслана додала, що молодим, відомим і успішним українським артистам є про що розповісти людям. «Адже всі вони стали на ноги, отримали освіту, реалізували себе вже в незалежній Україні. Усі вони мріють, що наша країна буде кращою, і всі вони занепокоєні тим, що їхня мрія розчиниться в егоїзмі політиків», – сказала вона.
Після Києва учасники туру вирушать по великих і малих містах України. Під час туру, окрім концертів, заплановані зустрічі з пресою, ефіри на регіональних та загальноукраїнських телеканалах і радіостанціях, а також спілкування з простими людьми.
Графік туру буде анонсовано на телеканалі М1 та в місцевих ЗМІ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Михайло Наход Показати IP 10 Вересня 2009 22:14
Юля про видовища для народу подбала, а нестачу хліба спише на кризу.
Анонім Показати IP 11 Вересня 2009 09:32
Могила --- су.а і "КРИСА" ,але не народная актріса(за подіями листопада 2004 року ,тоді вона пєла на підтримку "проффесора")
Пошановувач Показати IP 11 Вересня 2009 09:58
Ось навколо кого консолідовується вся Україна. Навіть Могилевська зрозуміла за ким майбутнє. Не проффесора ж їй підтримувати. А більше серйозних кандидатів і немає. Ну а Мішанька Наход чесно відробляє гроші Бондаря. Мішаня, а ти що пропонуєш підтримувати проффесора? Про статистів виборчих перегонів я мову не веду.
Юля Показати IP 11 Вересня 2009 11:35
Добрячий перелік зірок, що зрозуміли, за ким майбутнє України та й їхнє також. Мені дуже цікаво, а де ж "золотий голос" України ("дерев'яний" голос Росії) наша штучна "красуня" Повалій? Мабуть у Яника на неї не забракувало коштів. То що, Повалій так здешевіла.
Михайло Наход Показати IP 11 Вересня 2009 13:25
Я пропоную, оцінювати (підтримувати) кандидатів відповідно до виконаних обіцянок, а не відповідно до набору артистів, які будуть за нього агітувати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus