USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На залізничних вокзалах спекулюють квитками? Відео

3 Липня 2010 13:20
Міністерство внутрішніх справ має намір подолати квиткових спекулянтів. За запитом МВС, найближчим часом, Кабмін повинен вирішити - чи стануть залізничні квитки іменними. У міліції впевнені - корупції на залізниці стане менше.
Про це повідомляють «Подробиці»
«Всі квитки продані!». Так киянці Яні сказали в касі на столичному залізничному вокзалі ще тиждень тому. Разом з родиною Яна вирішила поїхати у відпустку до Керчі. «Ми взяли через доставку на будинок. А переплатили біля 30 гривень з квитка, і плюс доставка!», - розповіла вона.
Міліція піймала вокзального спекулянта. У нього – великий вибіро квитків - купе, плацкарт, причому «на сьогодні». Він працює на київському вокзалі вже 17 років. Каже, квитки купує недорого у пасажирів в черзі біля каси повернення. Потім перепродує їх з націнкою в 50 відсотків.
Знімальна група «Подробиць» зняла співробітника київського вокзалу, який готовий продати місце в купе сімферопольського поїзда – «на завтра». Просить у два рази дорожче, ніж квиток коштує в касі.
У Мінтрансі та Укрзалізниці про « квиткову корупціїю знають, але воліють мовчати. Транспортники цю проблему на камеру не комменітіруют - говорять, що дуже зайняті.
Коли в 2007 році транспортні відомства скасували продаж пофамільно проїзних документів, чиновники тоді аргументували це турботою про пасажирів: скоротяться черги до кас і оперативніше будуть працювати касири. Але за три роки нічого не змінилося.
У МВС впевнені – «чорних» продавців стане значно менше, якщо повернути іменні квитки і посилити покарання за їх перепродаж.






Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Зоряна Показати IP 4 Липня 2010 07:55
Звільнити недолугих, хабарників-залізничників навіть до мініста! Влада має відповідати за бардак в країні!
Man до Зоряна Показати IP 4 Липня 2010 11:55
Зоряна,влада не відповідає,а сама бардак розводить.Невже важко зловити перекупщиків чи продавців квитків? В нас немає влади,а є СТАДО БАРАНІВ!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus