USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Парламент звільнив Шуфрича

10 Липня 2010 12:05
Верховна Рада звільнила Нестора Шуфрича з посади міністра з питань надзвичайних ситуацій - за ухвалення відповідного рішення проголосували 256 народних депутатів із 425, зареєстрованих у сесійній залі.

Про це інформує УНІАН.

Як повідомив під час розгляду даного питання віце-прем’єр-міністр України Андрій Клюєв, 9 липня Шуфрича указом Президента було призначено заступником секретаря Ради національної безпеки та оборони. Розмови про відставку Шуфрича велися ще з четверга.

Народний депутат від БЮТ Сергій Міщенко не виключає, що звільнення Нестора Шуфрича з посади міністра з питань надзвичайних ситуацій може бути пов’язано з підготовкою цієї посади як «хабара» одній із депутатських груп за входження до складу коаліції.

За словами Міщенка, практично «Шуфрича помножили на нуль та відправили у вигнання».

На думку депутата, за великим рахунком посада заступника секретаря РНБО нічого не важить.

«Але, можливо, ще готують цю посаду, щоб невеличка, але горда група з однієї фракції увійшла в коаліцію… Ми можемо тільки здогадуватися, хто це може бути, але я думаю, що це група Балоги», - сказав він.

Член партії «Єдиний Центр», народний депутат від блоку «Наша Україна – Народна самооборона» Михайло Полянчич відкидає можливість входження депутатів від ЄЦ до складу коаліції в обмін на призначення лідера партії Віктора Балоги міністром з питань надзвичайних ситуацій.

За словами Полянчича, наразі поки не йде мова про можливість входження депутатської групи «Єдиний Центр» до коаліції.

«Ви знаєте, що Віктор Балога на хабарі не є дрібний чоловік, так що це є виключене питання», - сказав Полянчич.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Хохма Показати IP 10 Липня 2010 12:34
«Ви знаєте, що Віктор Балога на хабарі не є дрібний чоловік, так що це є виключене питання», - сказав Полянчич. Ну справді, за ордена та звання він брав не "дрібні хабарі"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus