USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.90

Після Китаю Янукович поїде в Сочі до Путіна

6 Грудня 2013 10:42
Сьогодні в Сочі пройде черговий раунд переговорів Президента України Віктора Януковича і Президента Росії Володимира Путіна. Про це повідомляє «УНІАН».

«Президент України по дорозі назад з Китаю зробить робочий візит у Сочі (Росія), де проведе переговори зі своїм російським колегою Володимиром Путіним», - сказав співрозмовник агентства.

Нагадаємо, 27 жовтня в Сочі пройшла неформальна зустріч Януковича і Путіна. 24 жовтня Янукович брав участь у засіданні Вищої Євразійської економічної ради, в рамках якої зустрічався з Путіним. 9 листопада переговори Президентів України і Росії пройшли в Москві. 27 листопада Янукович в інтерв'ю українським телеканалам заявив, що досяг з Путіним домовленостей з багатьох проблемних питань двосторонніх відносин.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Дідько Показати IP 6 Грудня 2013 12:13
а потім хай на альфу-центавру валить...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus