USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Після штурму «Нафтогазу» там побилися депутати та працівники СБУ

4 Березня 2009 14:16
У приміщенні «Нафтогазу» відбулася сутичка між співробітниками СБУ та депутатами БЮТ. Про це повідомляють «Волинські Новини».
О 13.30 до актової зали пропрвалися декілька депутатів БЮТ. Спершу їм намагалися заблокувати прохід, але Вадим Коротюк зірвав з одного зі співробітників маску, щоб побачити його обличчя.
Депутати звинувачували співробітників СБУ у рукоприкладстві, – інформує «Українська правда».
Близько 12.30 співробітники СБУ заблокували кабінет заступника головного бухгалтера Марії Кушнір.
Через це у працівника стався серцевий напад, тому працівники «Нафтогазу» викликали швидку допомогу.
Окрім того, було заблоковано вхід до актової зали, де працюють троє співробітників СБУ в штатському одязі. Вони вимагають видачі оригіналів договорів з «Нафтогазу» з російським «Газпромом» від 19 січня.
«У «Нафтогазі» вважають, що це - спланована акція СБУ, оскільки виконувач обов'язків голови компанії Ігор Діденко зараз знаходиться в Секретаріаті Президента, і СБУ цим скористалося», - заявив прес-секретар компанії Валентин Землянський.
Начальник юридичного департаменту НАК Сергій Давиденко під час брифінгу, що відбувся одразу після того, як стало відомо про проникнення представників СБУ до будівлі, підкреслив, що компанія не може виконувати свої функції без оригіналів згаданих документів.
2 березня Служба порушила кримінальну справу за фактом заволодіння посадовими особами НАК «Нафтогаз України» за попередньою змовою групою осіб 6.3 млрд. куб. м. транзитного природного газу на суму понад 7.4 млрд. гривень.
Також було затримано щодо заступника начальника відділу Енергетичної регіональної митниці Шепітька.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus