USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Порошенко готовий піти в президенти замість опозиціонерів

1 Грудня 2013 10:18
Петро Порошенко буде балотуватись в президенти, якщо троє опозиційних лідерів не домовляться між собою про висунення опозиційного кандидата.
Про це він заявив на Майдані Незалежності, спілкуючись з активістами Євромайдану, повідомляє кореспондент INSIDER.
"Якщо наші лідери опозиції не здатні будуть домовитись і висунути єдиного кандидата, то я піду на те, щоб балотуватись у президенти", - сказав Порошенко, відповідаючи на питання людей про свою можливу участь у виборах президента України. Нагадаємо, чергові вибори Президента України відбудуться у 2015 році.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
DiDu Показати IP 1 Грудня 2013 10:48
Розсмішив Пєтья! На халявку у "трон" сісти захотів?:)
Корінний лучанин Показати IP 1 Грудня 2013 11:09
Про нього не говорить опозиція, але це реальний кандидат!
для ДіДу Показати IP 1 Грудня 2013 11:23
Порошенко буде якраз тим президентом,який втримає країну від сепаратських намірів,це перше.А по друге,Порошенко не такий хваткий до узурпації влади,як ці три "артисти-клоуни",які встають і лягають спати з однією думкою,що він президент.Порошенко досвідчений політик і не такий нездара, як Ющенко,він як олігарх-міліардер теж вже натішився всіма прзидентами,які довели країну на всіх рівнях до рівня плінтуса,особливо сьогоднішній "керманич".Я не є футуролог і не гарантую,але найбільшу надію покладаю саме на Порошенка,іншого і білш врівноваженого кандидата в нас немає.
Міля Показати IP 1 Грудня 2013 11:50
А перший скандал послє помаранчової ревалюції устроіл з Юлєй за посаду Прем'єра, хто? Чи не Порошенко? Його рожа мені всєгда протівна.
Смс Показати IP 1 Грудня 2013 11:52
Пакує у свої канхвєти пальмове масло і травить народ хто? ПОРОШЕНКА.
Лучанин Показати IP 1 Грудня 2013 13:38
Точно, а Україну в Рошину переіменуємо! Він мужик дуже розумний, але, нажаль, тільки для своєї кишені. Нічого крім власних бізнес інтересів він захищати не буде. Немає зараз в Україні людини яка б відповідала вимогам народу на посаду Президента. Ще не з'явилася. P.s.: а Яника я, між іншим, після цього самиту почав поважати. Жодна "людина" не наважилася б зараз вести торги з Євросоюзом. Дивіться і ви на речі тверезо!
Корінний лучанин до Лучанин Показати IP 1 Грудня 2013 16:35
Шановний пане лучанине, щось не второпаю у вас програма збилась?! Зробіть ПЕРЕЗАВАНТАЖЕННЯ ! ГОПНИКИ ВЛАШТУВАЛИ ТОРГИ З ЄВРОСОЮЗОМ, А ВАМ ЦЕ ДО ДУШІ! ЗРАДНИКА СТАВ ПОВАЖАТИ !? Як добре що це один такий "лучанин"!!! СЛАВА УКРАЇНІ!! ГЕРОЯМ СЛАВА!
Злий Показати IP 1 Грудня 2013 15:20
Хай іде на**р Биків з старої корумпованої команди нам не треба.
Ната Показати IP 1 Грудня 2013 23:53
нам тільки і залишилось, що Порошенку дати шанс по рулювати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus