USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Слабенко каже, що бюджет продумали слабенько

27 Листопада 2009 09:15
На думку депутата Волинської обласної ради Сергія Слабенка, Україна не має реального бюджету на 2010 рік: «Ми увійдемо у 2010 рік без бюджету. Бюджет був неякісний із самого початку, він був так свідомо розроблений». 
Про це депутат сказав на учорашній прес-коференції.
Депутат переконаний, що українці обіцяну тисячу гривень компенсації за втрачені заощадження не отримають ні в кінці 2009 року, ні в майбутньому 2010-му. «Для здійснення таких виплат мало б бути виділено близько 11 мільярдів гривень, а заплановано – 250 тисяч», каже Слабенко.
Економічно необґрунтованими, на думку «нашоукраїнця», є й підняття заробітної плати працівникам селищних рад, бібліотекарям та виділення мільярду гривень на медичну галузь. Адже грошей у бюджеті на це не було передбачено, отже, вочевидь, відбудеться перерозподіл коштів і постраждає якась інша галузь.
Сергій Слабенко запевнив, що критика в бік уряду аж ніяк не пов’язана із передвиборчою гонкою. «Ці питання ми постійно зачіпаємо на засіданнях обласної ради», - сказав депутат Слабенко.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
OrestN Показати IP 12 Грудня 2009 22:05
нехай олігархи скинуться.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus