USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

США вимагатимуть негайно надати Україні безвізовий режим із ЄС

7 Грудня 2013 21:44
США звернуться до партнерів у Європейському Союзі з проханням негайно надати громадянам України безвізовий режим. Про це заявила віце-президент Парламентської асамблеї ОБСЄ Вілія Алекнайте-Абрамікене, - повідомляє «Gazeta.ua».

З її слів, нарешті ОБСЄ почула чітку позицію Сполучених Штатів Америки. Вашингтон заявив, що Америка надасть велику допомогу зміцненню демократії в Україні і ретельно спостерігатиме за кожним кроком української влади.

Як стверджує Алекнайте-Абрамікене, США звернуться до партнерів у Європейському Союзі з проханням негайно надати громадянам України безвізовий режим.

Такий крок буде першим у справі підтримки народу України.

Низка європейських делегацій схвально сприйняла цю ідею. На думку багатьох, Майдан зараз потребує чітких сигналів підтримки з боку світового суспільства і не лише політиків, а й пересічних громадян, особливо молоді.

«Я тричі була на Майдані і бачила ці обличчя. Жодної агресії, – розповіла віце-президент. – Вони хочуть жити в європейській та незалежній країні і справедливо бачать гарантію цього у приєднанні до ЄС. Треба відчути цю атмосферу в тому числі і представникам влади. Треба почути свій народ, а не ховатися від нього. Потрібен діалог, але висновок не є радісним: нинішня влада морально слабка для таких дій».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Лучанин Показати IP 8 Грудня 2013 00:09
От навіть не знаю що сказати. З однієї сторони я за це і руками і ногами і всім чим можна за! А от з іншої сторони це пряме втручання в внутрішні справи України. Яке право США має вказувати що кому і де робити. В них є своя держава і в ній теж не все гаразд. От що обрати? А може, дійсно, ну її ... ту Україну, продамо США?
Анонім до Лучанин Показати IP 8 Грудня 2013 10:19
а ти не хочеш в росію
С Показати IP 8 Грудня 2013 09:50
Де тут втручання, звичайно хай по просять, а ЄС хай погодиться, безвізовий проїзд це супер.
Анонім до С Показати IP 8 Грудня 2013 10:16
а ти не хочеш в росію
Анонім до С Показати IP 8 Грудня 2013 10:20
згоден
Масква Показати IP 8 Грудня 2013 10:09
А фиг вам на рыжий нос, а не безвизовый режим.
Волинянин Показати IP 8 Грудня 2013 10:21
Ми ж не гірші від поляків. Правда, відстали трішечки.
Ірка Показати IP 8 Грудня 2013 13:52
Ого! А ще зовсім недавно про таке не йшлося!!!!!!!!Видно США добре зважило, що ЄС може Україну таки втратити...
лачанин Показати IP 11 Грудня 2013 16:50
Сша будуть пильно стежити.... США вже обіс...лись на весь світ з своїм стеженням і хваленою демократією "по-американськи", яка дозволяє катування на закордонних американських військових оббктах. Ще взялися лізти в Україну. Куди б вони не всунули свого носа - всюди залишається війна і горе. Так що янкі, гоу-гоу за оушен.
Петро Показати IP 11 Грудня 2013 17:56
ЛАчанин,ти їж та не подавися, а то так стараїшся по де - кілька коментів...тебе видно і по одному...)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus