USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Табачник готує програму тотального обстеження всіх школярів

16 Липня 2010 17:09
Міносвіти спільно з Міністерством охорони здоров'я готують велику програму тотального медичного обстеження всіх школярів середньої школи.

Враховуючи зимові складнощі з навчанням унаслідок епідемії грипу, вже сьогодні МОН готує заходи, щоб навчальний процес не страждав через хвороби, - пише ТСН.

«Ми спільно з Міністерством охорони здоров'я готуємо наразі велику програму тотального обстеження всіх школярів середньої школи. Якщо розв'яжемо це завдання - обов'язково позбудемося недоліків, пов'язаних з обов'язковою вакцинацією», - відзначив міністр освіти і науки України Дмитро Табачник.

Він повідомив, що МОН одночасно проводитиме пояснювальну роботу серед батьків і вчителів відносно того, що значно дешевше захистити дитину від хвороб завдяки щепленню, ніж потім лікувати її.

«Проте в цьому питанні останнє слово все ж за фахівцями Міністерства охорони здоров'я», - додав Табачник.

Нагадаємо, що міністр охорони здоров'я України Зіновій Митник нещодавно заявив, що цього року практично всі державні медичні програми будуть недофінансовані. За його словами, повністю профінансовано буде лише програму імунопрофілактики.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus