USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Троє лідерів опозиції озвучили ультиматум владі

7 Грудня 2013 17:32
Лідери фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк, ВО «Свобода» Олег Тягнибок та партії «УДАР» Віталій Кличко сформулювали три основні вимоги до влади. Тільки після їхньої виконання вони готові сісти за стіл переговорів із владою.

Відповідну заяву вони зробили на брифінгу в суботу в Києві в штабі національного опору, - пише Gazeta.ua з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«Ми вимагаємо звільнити всіх політв'язнів, затриманих на Майдані Незалежності (вже 16 осіб), ми вимагаємо покарати всіх винних у силовому розгоні Майдану і вимагаємо відставки уряду», - сказав Кличко.

Яценюк додав, що після виконання цих вимог опозиція буде готова сісти за стіл переговорів з тим, щоб сформувати новий технічний уряд, який підпише угоду з ЄС.

Також в ході переговорів має бути вирішено питання дострокових виборів президента і Верховної Ради. При цьому можуть бути внесені зміни до Конституції України.

«Це ультиматум не опозиції, це ультиматум українського народу», - резюмував Яценюк.

Також лідери опозиції закликали всіх українців вийти на мітинг у неділю о 12.00 на Майдан Незалежності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Остап Показати IP 7 Грудня 2013 23:13
Трус балбес бувалий :)
Лучанин Показати IP 8 Грудня 2013 00:30
Це ультиматум Яценюка. Угода, підписана технічним урядом - це вже не Угода. Та й взагалі, як вже ті клоуни дістали ...
Володимир Показати IP 8 Грудня 2013 03:49
Янукович своїм "Беркутом" позбавив себе та кабмін Азарова легітимності, його метання по світу вже нікому не допоможе. Вихід для держави - тимчасовий технічний кабмін, дострокові перевибори парламенту і президента з одночасним проведенням референдуму за ЄС чи ТС, а лише після цього підписання Угоди з тим Союзом, що виначить референдум!
*** Показати IP 9 Грудня 2013 09:42
Угу, а вдаряний запропонував звільнити міністра оборони при цьому читав з папірця))) гнати так апазиційовнутих лідерів
Яценькові Показати IP 11 Грудня 2013 12:46
Признайся, крамарю чернівецький, що рвешся до влади.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus