USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Укрпошті» не дозволили монополізувати поштові скриньки

4 Серпня 2010 16:33
Право вкладати письмову кореспонденцію та рекламну продукцію до абонентських скриньок не обмежуватиметься лише «Укрпоштою».
Про це 4 серпня інформує офіційний сайт Міністерства транспорту і зв’язку.
Діючий порядок користування абонентськими поштовими скриньками для «Укрпошти», кур’єрських служб та інших структур не зміниться. Право вкладати кореспонденцію та рекламну продукцію до поштових скриньок матимуть також кур’єрські служби та інші структури, що займаються доставкою та розповсюдженням пошти.
Нагадаємо, Українське державне підприємство поштового зв’язку «Укрпошта» вносило пропозиції до проекту закону «Про внесення змін до Закону України «Про поштовий зв'язок». Зокрема, щодо зміни норм для утримання абонентських шаф та доступу листонош до них у багатоповерхових будинках.
Відповідно до встановлених процедур, 16 липня проект закону було винесено на громадське обговорення та надано на погодження зацікавленим органам влади. Нині пропозиції до проекту закону, надані центральними органами влади, опрацьовано.
Підприємство врахувало зауваження Антимонопольного комітету та Міністерства економіки, а також громадськості щодо невключення до проекту закону доповнення про виключне право національного оператора на «вкладення до поштових шаф (абонентських поштових скриньок) адресатів простих листів, поштових карток, бандеролей, періодичних друкованих видань, реклами, інформаційних матеріалів і повідомлень про надходження реєстрованих поштових відправлень».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus