USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

В Азарова пояснили, чому не платять за лікарняні

16 Лютого 2011 15:54
Затримка з виплатою лікарняних з початку 2011 року пов'язана з виявленням масових фактів видачі фіктивних лікарняних.
Про це заявив перший заступник міністра економічного розвитку і торгівлі Вадим Копилов, повідомляє Українська правда.
«Аналіз маси останніх перевірок, які пройшли, виявив низку фактів фіктивних лікарняних, змов на етапі «хворіє – не хворіє», і почалася профілактична робота з ось цих справ, і зупинилася система по лікарняним», – сказав він.
Копилов розповів, що він провів зустріч з керівництвом Фонду загальнообов'язкового державного соцстрахування, яке запевнило його в тому, що, мовляв, у фонді також були проблеми організаційного плану, але зараз вони вже вирішені.
Копилов також зазначив, що наприкінці 2010 – на початку 2011 року знизилися надходження до Фонду соцстрахування у зв'язку з махінаціями низки підприємств з нарахуваннями премій, коли більша премія офіційно нараховувалася тільки одному працівнику.
При цьому Копилов не повідомив, чи почалися виплати лікарняних на сьогодні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 17 Лютого 2011 02:38
Ну в нас як завжди: ті хто дійсно хворів повинні чекати і далі хворіти і голодати без грошей, а ті хто фіктивно брав, то їм і так всерівно. А до чого тут премії до лікарняних??? І взагалі як можна "заднім числом" виявити чи я дійсно хворів чи ні? Ну хто може доказати що в мене місяць назад була температура 40, чи не була і як??? Черговий лохатрон! Краще би щось інше придумали ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus