USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

Вузи прийматимуть документи по електронній пошті

5 Серпня 2010 17:44
Зважаючи на черги та інші вади цьогорічного прийому документів до українських вузів Міносвіти запровадить із наступного року прийом документів для вступу через електронну пошту.
Про це інформує УНІАН.
Як зазначив на прес-конференції 5 серпня міністр освіти та науки Дмитро Табачник, у 2011-му подання заяв абітурієнтами повністю перейде в електронний вигляд.
«Електронний спосіб подавання заяв зніме багато проблем і покінчить із чергами. Крім цього, наступного року ми розпочнемо прийом документів, не чекаючи завершення роботи апеляційних комісій Центру незалежного оцінювання», - сказав Табачник.
Міністр зауважив, що, окрім електронної форми реєстрування заяв, документи можна буде подати традиційним способом у приймальні комісії.
«Інших великих змін не буде, тому що хотілося, щоб правила прийому були кілька років стабільними», – зазначив Табачник.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus