USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

З 2011 року залізничні квитки можна буде купувати без участі касира

27 Серпня 2010 18:13
До кінця року Мінтранс обіцяє запровадити систему, за якою пасажир купуватиме через інтернет електронний квиток і розшифровуватиме його прямо у вагоні перед посадкою.

Міністерство транспорту і зв'язку розраховує впровадити третій етап продажу залізничних квитків через інтернет до кінця поточного року, - повідомляє 27 серпня газета «Дело».

«Думаю, до кінця року, - а раніше планувалося у вересні, - ми почнемо надавати повний цикл послуг з продажу електронних квитків з його розшифровкою вже на місці посадки, тобто у вагоні, без участі касира», - повідомив перший заступник міністра транспорту і зв'язку України Володимир Корнієнко під час урядової «гарячої лінії».

Нагадаємо, «Укрзалізниця» запровадила перший етап продажу квитків через інтернет 22 грудня 2008, який передбачав можливість бронювання з наступним оформленням проїзного документа в касі.

Другий етап стартував 30 березня 2009 року. На даній стадії пасажир має можливість оплатити через інтернет повну вартість проїзду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ais Показати IP 30 Серпня 2010 10:35
Взламають сайт і буде їм...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus