USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Зарплату не можна затримувати довше за тиждень, - Верховна Рада

2 Червня 2010 15:52
Депутати Верховної Ради прийняли за основу законопроект, згідно з яким заробітна плата має виплачуватися не пізніше за сім днів після закінчення періоду, за який здійснюється виплата.

Про це інформують «Українські новини».

За вчасну виплату зарплатні, а, заодно, за ухвалення поданого законопроекту проголосували 266 нардепів.

У законопроекті зазначено, що конкретні терміни виплати зарплати можуть бути встановлені нормативним актом працедавця, узгодженим з профспілкою або з іншими уповноваженими представниками трудового колективу.

Чинним законодавством встановлено, що зарплата виплачується не рідше, ніж двічі на місяць і не рідше, ніж кожні 16 днів. Проте не визначено граничні терміни її виплати.

До слова, в травні уряд остаточно визначився з порядком встановлення і застосування погодинної мінімальної заробітної плати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus