USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Журавський відкликав свою заяву – навчання в суботу не буде

8 Липня 2010 17:36
Радник Президента Віталій Журавський відкликав свою заяву про те що, новий закон, який встановлює 11-річну систему середньої освіти, передбачає навчання школярів по суботах.

Про це ТСН повідомила прес-служби Журавського, надіславши спростування заяви під назвою «Поправка до коментарю».

Нижче подаємо повний текст спростування мовою оригіналу, без редакторських правок:

«Поправка до коментарю!

Запровадження 11-річної шкільної освіти не передбачатиме навчання у суботу

Встановлення 11-річного терміну здобуття середньої освіти не передбачатиме навчання школярів у суботу. Про це заявив депутат Київради Віталій Журавський. Він пояснив, що його попередня теза про ймовірне навчання у суботу була припущенням до прийняття закону.

«Законом про 11-річну освіту навчання по суботам не передбачається. Однак це не знімає необхідності у збільшенні фінансування галузі столичної освіти. Зокрема, це стосується довкілля», – підкреслив Віталій Журавський».

Також пропонуємо увазі читачів повідомлення, яке прийшло від Журавського двома годинами раніше:

«Віталій Журавський: «Система столичної освіти потребуватиме збільшення фінансування»

Встановлення 11-річного терміну здобуття середньої освіти та введення обов'язкової дошкільної освіти безумовно потребуватиме збільшення фінансування освітньої галузі столиці. Про це заявив депутат Київради Віталій Журавський.

«За новим закон діти вчитимуться ще й у суботу. Це потребуватиме додаткових коштів на електроенергію, комунальні послуги, оплату праці вчителів, технічних працівників тощо. Крім того, введення обов'язкового дошкільного навчання потягне за собою необхідність збільшення кількості дитячих садочків, а також, повернення профілю непрацюючих дитячих садочків, шляхом вивільнення їх приміщень від приватних, комунальних та державних структур», – підкреслив Віталій Журавський».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
SkyMan Показати IP 8 Липня 2010 20:07
Вчитися у суботу? А як же тоді четверта Господня Заповідь: "Пам'ятай день суботній, щоб святити його! Шість день працюй і роби всю працю свою, а день сьомий субота для Господа, Бога твого: не роби жодної праці ти й син твій, та дочка твоя, раб твій та невільниця твоя, і худоба твоя, і приходько твій, що в брамах твоїх. " (Біблія, Вихід 20:8)
Анекдот Показати IP 8 Липня 2010 20:33
-- Штірліц, ви не забули, що завтра субота і потрібно вийти на роботу! -- Але ж я не можу завтра працювати, в мене...(мало не сказав сеанс зв'язку із Москвою, та вчасно замовк) -- Штірліц, ви що, єврей?! -- Ні, я лінтяй!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus