USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Майже 200 волинян здали кров для солдатів. ФОТО

27 Червня 2015 13:06
Завершилася благодійна акція «Здай кров солдату», яка стартувала на Волині у понеділок, 15 червня.

Близько двохсот активістів, громадських діячів, представників ЗМІ та просто небайдужих волинян долучилися до доброчинної справи та стали донорами крові для поранених бійців АТО.

Про це повідомляють організатори - ВОО «Народний фронт».

Протягом минулих двох тижнів бажаючі задавали кров у станціях переливання крові Луцька, Ківерців, Ковеля, Любомля, Володимира-Волинського, Нововолинська та Каменя-Каширського.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЯК У ЛУЦЬКУ ЗДАВАЛИ КРОВ ДЛЯ СОЛДАТІВ.ФОТО

Стільки добровольців вразила медичних працівників. Зі слів медсестри Любомлської станції переливання крові Ніни Сільчук, вони й не сподівалися, що на акцію відразу

відгукнеться стільки людей. Самі ж донори кажуть, що зголосилися на доброчинну справу, щоб хоч якось допомогти пораненим учасникам антитерористичної операції.

«Донорська кров потрібна для хлопців, які перебувають на сході, і тим, хто лікується на Західній Україні. Ми в такий спосіб висловлюємо їм свою підтримку, бо те, що вони переживають, – це страшно», – наголосив помічник народного депутата Ігоря Гузя Андрій Бокоч.

Нагадаємо, 25 червня Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що звання почесних та заслужених донорів України отримало четверо волинян – троє мешканців Нововолинська та один лучанин.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus