USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Рожищенському районі - 2 дні жалоби

3 Грудня 2015 10:26
З метою вшанування пам’яті загиблого Руслана Єлізарова, жителя села Сокіл, під час виконання військового обов’язку у зоні антитерористичної операції на сході України розпорядженням голови райдержадміністрації 3-4 грудня 2015 року оголошено Днями жалоби на території Рожищенського району. Про це повідомили у прес-службі Рожищенської РДА.

3 грудня 2015 року в 11:00 годині біля Стелли Небесній Сотні в місті Рожище відбудеться прощання з Героєм АТО Єлізаровим Русланом.

Громадська панахида та поховання бійця відбудеться 4 грудня 2015 року о 14:00 годині в селі Сокіл.

Як повідомлялося, про смерть бійця стало відомо 1 грудня. Уродженець села Сокіль загинув перебуваючи в зоні АТО, під час військових сутичок, поблизу Маріуполя. Без батька залишилося троє діток, найменшій дитині – лише 5 рочків.

Усіх небайдужих просять взяти участь у вищезазначених заходах та віддати шану Герою, який боровся за незалежність та цілісність нашої держави.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus