USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

В зоні АТО загинув волинянин, підірвавшись на розтяжці

24 Серпня 2015 18:44
Трагічно загинув, підірвавшись на міні, боєць 128 мотопіхотної бригади, учасник АТО, волинянин Віктор Ткачук 1976 року народження. Мобілізований улітку 2014 року Ківерцівським військоматом, - пише Ківерцівський інформаційний портал.

У Ківерцівському районі на Волині скасувалили святкування Дня Незалежності через загибель земляка. Про це повідомляє «День».

Мешканець містечка Цумань Віктор Ткачук уже чекав демобілізації, бо прослужив у зоні АТО майже рік. Підірвався на розтяжці... Його ховали якраз у день, коли вся Україна відзначала річницю Дня незалежності.

У Ківерцівському районі відмінили всі урочисті заходи з нагоди свята, тільки у райцентрі відкрили споруджений меморіал у пам'ять про Героїв Небесної сотні.

Провести 39-річного Віктора в останню дорогу прийшли кілька тисяч людей. Вони говорили про те, що своє життя він віддав за мирне небо над рідною Волинню, аби сюди не дійшла чума зі сходу, аби Україна жила щасливо. Говорили з надією і вірою у те, що ця жертва не буде даремною.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus