USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Звернення волинських волонтерів до родичів бійців

23 Вересня 2015 08:55
Не передавайте бійцям горілку! Конфісковуємо, - так розпочинається звернення до рідних та друзів бійців від волинських волонтерів. Про це йдеться на сторінках Ковельського центру допомоги бійцям.

"Дякуємо усім небайдужим ковельчанам за доброту і допомогу для бійців АТО. Усі ми відчуваємо втому від нерозуміння того, що відбувається, втому від несправедливості та безсилля. Але бійців ніколи не лишає жага до Життя і це - головне. Вони наша надія та віра, а ми єдина їхня опора.Тому, дякуємо щиро Олександру Стасюку та невідомому за передані продукти для бійців у зону АТО :

крупи вівсянка -25 кг,

рис-20 кг.,

гречка-20 кг,

макарони -15кг.

тушонка в банках - 33 шт.



А принесену горілку - 10 пляшок ми, як завжди, конфіскували!!(( ... НЕ ОБРАЖАЙТЕСЯ!!! Хай почекає хлопців до перемоги в Ковелі", -кажуть волонтери.



Зі слів волонтера Наталії Соколової, ще в травні минулого року на зустрічі з матерями мобілізованих комісар Ковеля просив не передавати горілку та спирт бійцям. "Пам'ятаю крики: "а що їм робити? чим знімати стрес?". Скількі ж шкоди самі наробили, просто немає слів".

Тому волонтери висловлюють вдячність тим, хто допомагає бійцям і просять не передавати оковиту для військових.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus