USD 39.62 39.84
  • USD 39.62 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Азаров дасть Волині гроші, які пообіцяла Тимошенко

16 Липня 2010 10:48
З державного бюджету на розвиток Волині цьогоріч дадуть 46 мільйонів гривень.

Про це повідомив 15 липня в ефірі Волинського телебачення заступник голови Волинської облдержадміністрації Едуард Стоєв, - пише ВІП.

Ці гроші прийдуть в рамках угоди про регіональний розвиток Волинської області між Кабінетом Міністрів України, Волинською ОДА та Волинською обласною радою, підписаною 12 січня 2010 року. Нагадаємо, її тоді у Луцьку з боку уряду підписувала прем’єр-міністр Юлія Тимошенко.

За словами Стоєва, цього року з державного бюджету планують залучити коштів у сумі 46 мільйонів гривень, а з місцевих бюджетів – 55 мільйонів. «Підтвердження про фінансування в рамках цієї угоди дали вже «Укравтодор» в сумі 6,7 мільйона гривень та комітет водного господарства», – зазначив він.

Як розповів заступник губернатора, уже відбулося засідання в Кабміні, де було зібрано представників усіх міністерств та відомств, які приймають участь в рамках цієї програми.

«Всім було поставлене ретельне завдання про виділення цих коштів, бо на початках засідання відбувалося в тому напрямку, що коли задавали запитання представнику тої чи іншої галузі, відповідь була відразу, що тяжкий бюджет, важко буде знайти ті чи інші кошти. Але сподобалася тенденція, що Кабмін настроєний на те, що якщо угода є, то вона повинна виконуватися», – додав Едуард Стоєв.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus