USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Байцим і Романюк відчули себе студентами

20 Серпня 2010 11:24
Для затвердження питань депутатської комісії з питань бюджету, фінансів, цінової політики та використання майна спільної власності Волинської облради не вистачило кворуму.

Комісію скликали 20 серпня на 10 ранку, проте з 11 членів зібралося лише п’ятеро: Василь Байцим, Григорій Люлька, Олександр Свирида, Василь Сидорук та Микола Романюк.

Для того, аби приймати рішення, депкомісії необхідно було шестеро обранців. Просидівши 40 хвилин в очікуванні, голова комісії Василь Байцим повідомив, що «просидівши як студенти, мусимо розійтися, оскільки кворуму не буде».

Серед тих, кого чекали були Олександр Башкаленко, Олександр Хоміч, Володимир Бондар, Іван Карпомиз, Іван Смітюх та Михайло Сташенко.

На комісії планували розглянути 40 питаннь про фінансування обласних та районних програм, які розглядатиме сесія облради, що відбудеться 27 серпня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus