USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Бізнесу на Волині заважають бюрократи

16 Червня 2010 13:26
Покращення бізнес-клімату в області потребує реорганізації дозвільної системи.

Про це 16 червня заявив голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук під час обговорення «Програми економічних реформ на 2010-2014 роки» на засіданні регіонального комітету з економічних реформ.

Губернатор натякнув, що найближчим часом не уникнути скорочень у чиновницькому апараті. Мовляв, чимало органів виконавчої влади взагалі не виконують ніяких функцій.

«Я і мої заступники за ці кілька місяців роботи ще не зрозуміли функції усіх органів, у тому числі і виконавчої влади, які у нас є. Всі вже знають про заяви Президента, що цього року буде скорочення кількості представництв, які не виконують свої функцій. За темпами нарощування кількості чиновників Україна займає чи не одне з перших місць у світі», - зазначив Клімчук.

За словами губернатора, розгалужена і забюрократизована дозвільна система заважає розвитку бізнесу на Волині. Адже такої кількості контролюючих та дозвільних органів немає ніде.

«Є голова облдержадміністрації і його заступники. Є сформована управлінська система. Уся інформація про цілеспрямоване чи непрофесійне перешкоджання бізнесу має сходитись до нас. Звертаюся до бізнесменів: виходьте самі зі складних ситуацій, а не роздавайте подарунки, не шукайте «рішал», - закликав Клімчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus