USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Чутки, що ВНУ перестане готувати журналістів – безпідставні?

30 Червня 2010 16:42
Чутки про те, що в інституті філології та журналістики Волинського національного університету імені Лесі Українки закриють дві спеціальності безпідставні та неправдиві, - каже декан інституту Юрій Громик.

У студентському середовищі останнім часом подейкують, що наступного року в інституті може поменшати спеціальностей. Під сумнів ставлять журналістику, а також видавничу справу й редагування, які, до слова, були відкриті кілька років тому.

Юрій Громик здивувався існуванню таких чуток: «Я уявлення не маю звідки у вас така інформація. Можливо, збило з пантелику те, що в інституті працювало дві акредитаційні комісії».

Однак завідувач кафедри видавничої справи та редагування і журналістики Наталія Благовірна розповідає, що в червні їхній інститут успішно пройшов акредитаційну процедуру спеціальності «Видавнича справа та редагування». Більше того, 24 червня згадані спеціальності були акредитовані за освітньо-кваліфікаційним рівнем бакалавра, каже викладач.

«Тепер ми подали документи на здобуття акредитації по спеціалістах та магістрах. Наступного року будемо проходити перевірку комісії, аби здобути акредитацію й по журналістиці», – розповіла Благовірна.

Довідково:

Акредитація спеціальності проводиться з ініціативи університету, який подає до Управління з ліцензування і акредитації МОН заяву за встановленою формою про проведення акредитаційної експертизи, а також акредитаційну справу (результати самоаналізу), яка містить цілий перелік пунктів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus