USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.50 39.85
  • PLN 9.70 9.86

Двоє волинян провалилися під кригу і втопилися

15 Грудня 2009 16:04
Із настанням міцних морозів на водоймах області втопилися два чоловіка. Вони знехтували безпекою і вийшли на крихкий лід.
 
Зі ставку поблизу райцентру Стара Вижівка рятувальники районного МНС витягли тіло 46-річного місцевого селянина. Достеменно невідомо, як чоловік потрапив під кригу. У селі кажуть, він ризикнув скоротити шлях і пішов через щойно замерзлий став. Крига не витримала ваги й проламалася.
 
Тиждень тому в ставку неподалік села Нудиже Любомльського району потонув рибалка. 41-річний місцевий житель із невідомої причини пішов на кригу. Слабкий лід зламався під ногами. Рибалка провалився в ополонку, ймовірно, його затягнуло під кригу.
 
Зі слів помічника начальника обласного управління МНС Володимира Нестерова, рятувальники вкотре застерігають безпечних краян пильнуватися на кризі. «Вирушаючи рибалити на зимову водойму, будьте особливо пильними. Якщо людина опинилася на крижині чи біля ополонки, потрібно надавати допомогу потерпілому лише лежачи на льоду», - коментує рятувальник.
 
У сезон зимової риболовлі співробітники МНС звертаються до рибалок і свідків нещасних випадків на водоймах: не вирушайте на вкриті льодом водойми поодинці. Дійте рішуче на кризі, бо людина у холодній воді швидко переохолоджується.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
OrestN Показати IP 15 Грудня 2009 21:03
я себе постійно питаю навіщо бути таким невігласом щоб лізти на лід треба дауном бути
Юка Показати IP 15 Грудня 2009 21:46
До OrestN: просто існує таке поняння як адреналін в крові і жага до пригод. от рибалки з метою набратися гострих відчуттів йдуть ловити рибу на вкриті льодом річки, розуміючи чим це для них може обернутися (однак кожен сподівається, що саме його біда не спіткає)
Таня Показати IP 16 Грудня 2009 14:12
А скільки ще ось таким чином загине рибалок за зиму!І ніщо їх не спинить!
Таня Показати IP 16 Грудня 2009 19:35
Не має розуму. Мороз недавно почався, а вони вже лізуть на лід. Потрібно більше часу. ОБЕРЕЖНО-ТОНКИЙ ЛІД!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus