USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Екс-гендиректор Пирожко – голова екзаменаційної комісії

5 Липня 2010 10:30
Усьоме Луцький гуманітарний університет випустив фахівців з журналістики, другий рік поспіль – магістрів.

Про це повідомила служба інформації ВОДТРК.

Дипломи випускники отримали з рук голови державної екзаменаційної комісії, Заслуженого журналіста України Святослава Пирожка. Він зауважив, що під час цьогорічних держіспитів переконався у тому, що ЛГУ випускає добре підготовлених фахівців.

Більшість випускників вишу вже працює у газетах області, троє – у Волинській обласній державній телерадіокомпанії.

Бажаючи успіхів колишнім студентам, ректор Андрій Журавльов пообіцяв допомогти тим випускникам, які займатимуться наукою.

Студенти Луцького гуманітарного університету підготували для випускників концерт, - інформує служба інформації Волинській обласній державній телерадіокомпанії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
студент Показати IP 5 Липня 2010 11:16
Людей би не смішили рівнем своїх випускників. Як прийдуть на практику, два слова зв’язати не можуть, не те що грамотно думку викласти. Нікчемне навчання за гроші! Але що зробиш, які викладачі, такі й випускники.
miscman Показати IP 5 Липня 2010 11:58
Дипломи вручали 25 червня. СВІЖАК!
так Показати IP 5 Липня 2010 15:20
навчання в ЛГУ, можливо, й нікудищнє, але дивлячись із чим порівнювати ... там принаймні викладачі свої, ще й часто запрошують практиків, які можуть поділитися корисним досвідом. крім того, ЛГУ ніхто не збирається закривати на відміну від іншого в Луцьку факультету журналістики. а найважливіше те, що там гарантовано влаштовують на практику, після чого більшість знаходить роботу за професією. не доводиться самому бігати і просити "ну візьміть мене"...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus