USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Фірм «Шльома, Пльома, я і уксусний завод» в 2011 не буде, - Клімчук

30 Серпня 2010 12:48
Волинська ОДА у 2011 році повністю позбудеться послуг неякісних фірм-будівельників, які вигравали у тендерах на зведення державних об’єктів та неефективно витрачали державні кошти.
Про це 30 серпня під час наради повідомив голова ВОДА Борис Клімчук.
«Навели порядок на тендери на ремонтні роботи, що стосується обласного бюджету, смію сьогодні стверджувати, що навели. Правда деякі перехідні об’єкти з минулого року продовжують будуватися фірмою «Шльома, Пльома, я і уксусний завод», але це вже поодинокі випадки», - сказав Клімчук.
«В цьому році ми цей процес завершимо і смію стверджувати, що в наступному уроці всі ремонтні роботи будуть виконувати фірми з бухгалтерією, історією, рахунком в банку, тобто реальні будівельники», - продовжив Клімчук.
Він зазначив, що нині на розгляді справи про «цікаві» будівельні фірми Полісся, зокрема Камінь-Каширського району та Ратного.
«В Камені там цікава фірма виявилася «Константа-М». Вона в силу своєї бурної діяльності попала в наше поле зору, правоохоронців і податковиків. 14 людей працює і всі тендери останніх років вигравалися цією фірмою на Поліссі. Дійшло до того, що голові РДА взятку пропонували, прямо, коли почали на хвіст вставати. Так не буде, колеги», - продовжив Клімчук.
Губернатор зазначив, що фірма платила працівника зарплату у 620 гривень, а об’єми робіт «ніби то» виконувала на мільйони гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
уже колишній,як і всі решта, будівельник Показати IP 31 Серпня 2010 08:49
костянтин марчук напевно наступив комусь з борисових равшанів на хвіст,а цар як відомо ще памьятає 90-ті коли основною зброєю з непокірними іне зручними конкурентами були ПОдаткова,прокуратура,АДміністрація. напевно скоро виросте нова фірмища Антоніа або буд ЖИД3.
Праведник Показати IP 31 Серпня 2010 10:53
Стыдно должно быть губернатору за откровенно антисемитские намёки с оскорбительным для евреев подтекстом. Я надеюсь посольство Израиля в Украине отреагирует всё же на антисемитизм губернатораВоліни.
Джек Показати IP 31 Серпня 2010 13:22
чоловік порядок наводить.
Шльома Показати IP 31 Серпня 2010 16:24
А чого мовчить єврей Романюк? Мовчить і не обурюється
правдолюб Показати IP 31 Серпня 2010 18:25
ало бувший спотсменр харош кастінга коментарів
правдолюб Показати IP 31 Серпня 2010 18:37
а може СБЕШНІКА буде цікаво як в ратно тендера на покрівлю проходять

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus