USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Голову колгоспу посадили в СІЗО

22 Лютого 2010 09:25
У Луцьку в офісі однієї з фірм правоохоронці заарештували директора Видраницького приватного сільськогосподарського підприємства «Прогрес», що в Ратнівському районі.
45-річного Миколу Гурича підозрюють у скоєнні низки злочинів. Нині він перебуває в слідчому ізоляторі міста Луцька
Як повідомила прес-секретар прокурора області Жанна Воробйова, підозрюваному інкримінується зловживання службовим становищем, службове підроблення, фіктивне підприємництво та легалізація коштів, одержаних злочинним шляхом.
За даними фактами порушено три кримінальні справи. Досудове слідство проводить обласна прокуратура, - пише «Волинь-нова».
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
citizen Показати IP 23 Лютого 2010 20:35
В нас як - за пару вкрадених буряків людину садять, а за те, що крадуть мільйони нічого йому не загрожує - хоча і хабарництво потрібно викоріняти з кореня, з малого, а тоді буде результат

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus