USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ковельська і луцькі бібліотеки виграли гранти США

31 Серпня 2010 17:32
Колективи Луцької міської центральної бібліотечної системи та Ковельської центральної районної бібліотеки виграли гранти США на купівлю нових комп’ютерів.

Про це 31 серпня повідомила директор КЗ «Луцька МЦБС» Людмила Голод.

Вона розповіла, що бібліотеки стали одними з 22 переможців у конкурсі на отримання гранту в Україні.

Конкурс «LEAP-2010: становлення комп’ютерів і програмного забезпечення для успішних інтернет-центрів» оголосив відділ преси, освіти та культури Посольства США в Україні.

Перемога дасть змогу додати в існуючому інтернет-центрі Луцької міської ЦБС три комп’ютери та оновити програмне забезпечення на суму 2196 доларів США. Відтак, центр матиме сім робочих місць.

Голод розповіла, що користуватися всесвітньою мережею для доступу до соціальної та освітньої інформації в Інтернет-центрі мають змогу безкоштовно усі користувачі бібліотеки.

«Користувачі матимуть змогу самостійно працювати в мережі або користуватися послугами по запису інформації на електронні носії та її роздрукувати», - додала директор.

Керівник Луцької МЦБС розповіла, що у 2004 році за сприяння подібного гранту посольства США в Україні «Інтернет для читачів публічних бібліотек LEAP-4» вдалося відкрити інтернет-центр для користувачів Луцької УБС в центральній бібліотеці для дітей.
А у 2006 – одержали грант на підтримку доступу до інтернету.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus