USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Кожна п’ята гривня за послуги – від дрібних підприємців

12 Травня 2010 17:07
Упродовж 2009 року поряд із майже тисячею підприємств і організацій у сфері послуг працювало 9,8 тисячі фізичних осіб – суб’єктів підприємницької діяльності.

Про це інформує головне управління статистики у Волинській області.

Із 2,5 мільярда гривень послуг, які реалізовані всіма категоріями за цей період, п’ята частина припадала саме на підприємців.

Найчастіше підприємці надають споживачам транспортні послуги – кожна п’ята гривня доходу фізичних осіб саме від них, а також найбільша кількість зайнятих у цьому виді діяльності.

Поширеними заодно було надання послуг із технічного обслуговування та ремонту автомобілів - п’ята частина загального доходу, різноманітних індивідуальних послуг – перукарень, салонів краси, забезпечення фізичного комфорту, прання, оброблення білизни (сьома частина).

Дещо меншим – у сфері операцій з нерухомим майном (десята частина), інформатизації, права, охорони здоров’я (по 4%).

Приватними авто перевізниками - фізичними особами здійснено близько третини вантажних і 80% пасажирських автоперевезень.

Підприємці надали майже 90% загального обсягу індивідуальних послуг, послуг із ремонту побутових виробів і предметів особистого вжитку. Понад три чверті – з технічного обслуговування та ремонту автомобілів і мотоциклів, дві третини – з організації подорожувань, у сфері фотографії, майже половину – у рекламній діяльності.

Жорстку конкурентну боротьбу у сфері надання послуг витримують лише ті підприємства, котрі можуть запропонувати своїм клієнтам високоякісне обслуговування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus