USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Крадії піску втекли, покинувши трактор і КамАЗ. Фото

6 Липня 2010 11:46
Під час рейду-перевірки працівники Державної екологічної інспекції у Волинській області в Ковельському районі виявили несанкціоноване розчищення берегу орендованої водойми місцевим підприємцем.

Про це інформує прес-служба обласної держекоінспекції.

Проект на проведення даних робіт відсутній. Водойма – це колишній кар’єр із видобутку вапна для цегельного заводу. Під час проведення робіт проводилась виїмка пісчаної суміші вперемішку з вапном. Її частина вивозилася за межі даної земельної ділянки.

Під час перевірки на даній території знаходився навантажувач на базі гусеничного трактору і бульдозер. Екологи не змогли візуально визначити точний об’єм забраної піщаної суміші. Однак змогли притягнути підприємця до адмінвідповідальності.

Поряд виявлено факт самовільної розробки піску екскаватором на базі трактора ЮМЗ без номерних знаків. Він навантажував пісок на КамАЗ. Тракторист і водій автомобіля відмовилися дати пояснення і, покинувши транспортні засоби, зникли.

Матеріали за даним фактом направлені в правоохоронні органи для встановлення власників покинутих транспортних засобів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus