USD 39.62 39.84
  • USD 39.62 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На літні табори навісили замки

22 Липня 2010 18:03
Заступник голови облдержадміністрації Олександр Курилюк провів чергове виїзне засідання міжвідомчої комісії з питань оздоровлення та відпочинку дітей, приурочене завершеннюсезону дитячих літніх таборів.

Про це інформує прес-служба облдержадміністрації.

Упродовж чотирьох років практика виїзних засідань міжвідомчої комісії з питань відпочинку та оздоровлення дітей отримала схвалення, як і міськвиконкомів, райдержадміністрацій, так і директорів таборів.

На засіданні 22 липня слухалося питання «Про забезпечення оздоровлення дітей пільгових категорій у Луцьку та Луцькому районі. Здійснення контролю за станом пожежної безпеки в дитячих оздоровчих таборах».

У Луцьку працювало 33 табори, де відпочинком охоплено майже 4 тисячі дітей. Торік - 22 табори, в яких відпочило майже 1,5 тисячі дітей.
У Луцькому районі також працювало 33 табори, оздоровлено понад 4 тисячі дітей.
Частина таборів відпочинку функціонували у дві зміни, за рахунок чого відпочинком охоплено додаткову кількість дітей. Відділами у справах сім'ї, молоді та спорту проводяться направлення груп дітей на оздоровлення до позаміських закладів за кошти обласної субвенції.
Луцький міськвиконком планує оздоровити в цьому році 27% дітей шкільного віку. Уже оздоровлено 27,1% дітей.
Обласний центр майже вийшов на 70% з оздоровлення дітей із малозабезпечених сімей. Перевиконала свої прогнозні показники Луцька райдержадміністрація, при запланованих 46% уже оздоровлено 54,4% дітей шкільного віку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus