USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

На місці Колківської республіки постане православний табір

8 Червня 2010 12:37
Волинська духовна консисторія з благословення архієпископа Михаїла вперше організовує на Волині православний молодіжний табір – він діятиме із 13 по 23 липня в урочищі Білі Береги поблизу селища Колки Маневицького району.

Про це інформує прес-служба Волинської єпархії УПЦ КП.

У наметовому містечку, розташованому в сосновому лісі на мальовничому березі річки Стир, молодь, віком від 16 до 35 років, творитиме християнську спільноту, спілкуватиметься з новими друзями.

У програмі активного відпочинку - ранкові та вечірні молитви, богослужіння, бесіди зі священиками, екскурсії, спортивні та інтелектуальні ігри, пісні під гітару біля вогнища.

Організаційний комітет реєструє майбутніх таборян до 10 липня. Для реєстрації потрібно подати такі дані про майбутнього учасника табору.

Також потрібно взяти з собою спальний мішок, туристичний килимок, ліхтарик, спортивний одяг, купальник закритого типу або плавки, дощовик і теплий одяг - на випадок негоди, засоби особистої гігієни та від комах, аптечку. А також кілька маленьких подарунків для гри.

Позаяк табір християнський, то необхідний одяг для богослужінь: для дівчат – довга спідниця, хустка, блузки з закритими плечима. Для хлопців – штани й сорочка.

Пожертва на проживання й харчування сягає 270 гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Роман Показати IP 8 Червня 2010 13:24
"Пожертва на проживання"... це що, земля цієї консисторії? І взагалі якщо саме 270 грн, то це не пожертва а плата. Знають як бабки робити.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus