USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.90

На Волинь прибуває ще одна святиня з Афону

31 Жовтня 2009 10:52
 
На замовлення керуючого Волинською єпархією митрополита Луцького і Волинського Ніфонта у Свято-Пантелеймонівському монастирі на святій горі Афон місцевим іноком Георгієм була написана ікона Божої Матері «Утоли моя печали» – інфомують «Волинські новини».
Це вже десята святиня написана на горі Афон спеціально для Волинської єпархії.Святиня приноситься в дар древньому Свято-Покровському кафедральному храму Луцька як благословення зі Святої Гори нашому древньому місту.
Як повідомили у прес-службі Волинської єпархії, у четвер, 12 листопада, ця ікона буде прибуде до Луцька, де вона і буде зберігатися постійно. У зв’язку з цим відбудеться хресний хід вулицями міста до Свято-Покровського храму за маршрутом: вулиця Рівненська (зустріч ікони біля автозаводу), Київський майдан, проспект Волі, Театральний майдан, вулиця Лесі Українки, Данила Галицького. Початок Хресного ходу 12 листопада о 15-ій годині.
 
 
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus