USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Німець провозив через Устилуг «палену» іномарку

8 Липня 2010 09:37
На в`їзді в Україну в міжнародному автомобільному пункті пропуску «Устилуг» прикордонники затримали легковик «Ауді» - під час огляду з’ясувалося, що на машині перебитий номер кузова.

Про це повідомила прес-служба Львівського прикордонного загону.

Сумнівну машину, випущену 20 років тому, ввозив із Польщі на Волинь 34-річний громадянин Німеччини. Під час проходження прикордонного контролю, спостерігаючи за водієм, враховуючи аналіз та оцінку ризиків у прикордонників виникли сумніви. Її вивели із загального потоку руху автотранспорту.

Під час проведення спільного огляду та повної ідентифікації транспортного засобу було виявлено, що номер кузова на даному автомобілі не відповідає номеру кузова вказаному в реєстраційному документі.

За даним фактом складено протокол про порушення митних правил. На громадянина Німеччини оформлено матеріали адміністративної справи за скоєння правопорушення.

Сума оцінки транспортного засобу склала майже 100 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
kop Показати IP 8 Липня 2010 10:05
Що ж це за 20-ти річна модель ауді ціною 100тис? І які можуть бути перебиті номера, якщо не співпадають з документами? В німця такого віку ауді коштуе в районі 1000 евро.
Сергій Показати IP 8 Липня 2010 11:10
В наших митників свої розцінки.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus