USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

Німець став почесним громадянином Волині. Фото

25 Травня 2010 16:07
Голови обласної ради Анатолій Грицюк і облдержадміністрації Борис Клімчук зустрілися із членами делегації німецької спілки «Мости в Україну», яку очолює відомий на Волині меценат, професор Карл-Герман Крог.

Про це повідомила прес-служба Волинської обласної ради.

На останній сесії обласної ради депутати проголосували про присвоєння німцю Крогу звання «Почесний громадянин Волині». Це високе звання Карл-Герман отримав за вагомий особистий внесок у розвиток українсько-німецьких відносин, співпраці установ і організацій, жителів Волині і Східної Вестфалії-Ліппе.

За словами голови обласної ради, посвідчення та нагрудний знак пан Крог отримає напередодні Дня Незалежності України. А зараз йому було вручено Подяку голови обласної ради та цінний подарунок.

Гості з Німеччини пробудуть на Волині до 28 травня. За цей час члени делегації, до якої увійшли медики і освітяни, зустрінуться із колегами.

Зокрема, поспілкуються з фахівцями Волинської обласної клінічної лікарні, Волинського національного університету імені Лесі Українки та Луцького національного технічного університету, Волинського інституту економіки та менеджменту та інших установ та організацій, відвідають історико – культурні пам’ятки області.

За час існування товариства з Німеччини на Волинь було направлено більше ста автомобілів із гуманітарними вантажами.

Спочатку це був одяг і взуття, продукти харчування і медикаменти. Згодом - будівельні матеріали, сантехніка, батареї опалення, а нині – лікарняні ліжка, ортопедичні пристрої та медичне і навчальне устаткування, оргтехніка, література і меблі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus