USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Обласне ДАІ полює на фальшиві техталони

30 Червня 2010 11:43
29 червня співробітники державтоінспекції затримали на дорогах Волині два автомобілі – в одного водія відібрали машину через підроблений техталон, інший узагалі їздив іномаркою без прав.

Про це повідомила прес-служба обласного управління ДАІ.

У Луцьку на вулиці Карпенка-Карого інспектори ДАІ зупинили легковик ЗАЗ-110206, яким керував 58-річний мешканець приміського села Маяки.

Під час перевірки «Таврії» інспектори запідозрили,що талон технічного огляду виготовлений в кустарних умовах. Тобто, не схожий на талони в офіційному обігу.

Даний автомобіль затримано та доставлено на арештантський майданчик відділу ДАІ з обслуговування Луцька. Талон вилучено та направлено з матеріалами в Луцький міськвідділ.

Того ж дня патрульні ДАІ на автотрасі Маневицького району зупинили іномарку «Ауді», за кермом якої сидів 20-річний мешканець сусідньої Рівненської області. Коли інспектори хотіли перевірити права рівненчанина, той лише розвів руками. Зізнався, що їздить на авто без посвідчення водія.

На порушника був складений адміністративний протокол. Автомобіль затриманий на арешт майданчик Маневицького райвідділу ДАІ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus