USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Податкова вивела «на чисту воду» понад 600 трудових нелегалів

18 Травня 2010 10:50
У кожній податковій інспекції області створено робочі групи, які виявляють джерела походження тіньових коштів у роботодавців для виплати заробітної плати.
Про це інформує управління оподаткування фізичних осіб ДПА в області.
У складі робочих груп працюють фахівці управління оподаткування фізичних осіб, податкової міліції, а також державних відомств та установ.
Протягом січня-квітня цього року волинські податківці перевірили 45 підприємств та фірм на предмет дотримання вимог чинного законодавства при виплаті заробітної плати.
Внаслідок виявлених порушень до бюджету донараховано 9,4 мільйона гривень податків та штрафних санкцій.
Щодо перевірки 19 підприємців-фізичних осіб, то вони відбулися донарахуванням 333,7 тисячі гривень податку з доходів фізичних осіб.
Ще одним позитивним моментом роботи податківців у цьому напрямку стала легалізація 613 найманих працівників. З їх тепер офіційної зарплати в сумі майже 600 тисяч гривень сплачено до бюджету 94,1 тисячі гривень податку з доходів фізичних осіб. Зусиллями податківці до державної реєстрації підприємницької діяльності та оподаткування залучено 393 громадян.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus