USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Погода на 1 липня: сонячно і спекотно

30 Червня 2010 17:53
У перший день липня на всій території Волині синоптики передбачають суху і спекотну погоду – температура повітря сягне 28 градусів тепла.

Про це інформує Метеопрогноз.

Упродовж четверга, 1 липня прогнозисти обіцяють безхмарне небо. Якщо вранці варто очікувати прохолоду з температурою +12...+16°C, то ближче до обіду настане справжня спека – температура повітря сягне +26...+28°C. Під вечір дещо похолоднішає – температура знизиться до +16°C.

Майже цілий день буде безвітряним. Легкий вітерець дутиме хіба під вечір - переважно південний із швидкістю 1-3 метри за секунду. Через спеку очікується низька вологість повітря – всього 44 відсотка. Атмосферний тиск буде в межах норми.

За прогнозом синоптиків, сонячна погода протримається до кінця тижня. Дощі очікують аж увечері в неділю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus